Novi projekti

Dokumentarni film ‘DRUGI PRED MENOJ’

Benko Pulko in Snežano Divjak druži skupna vizija: pomagati ohraniti kulturo enega najbolj miroljubnih narodov na svetu. Na svojevrsten način že leta podpirata izobraževanje in življenje tibetanskih otrok v izgnanstvu.

Z dokumentarnim filmom, DRUGI PRED MENOJ , pod katerega sta se podpisali kot producentki, pošiljata sporočilo o sočutju in njegovi vitalni pomembnosti za obstoj človeštva. To je tudi zgodba o sodelovanju in miru, v kateri se prepletajo posnetki iz življenja tibetanskih otrok ter ljudi z druge strani sveta, ki jim pri tem pomagajo. Nosilno idejo filma s svojim razmišljanjem v intervjuju poveže Njegova svetost 14. dalajlama.

Film je bil premierno prikazan 29.4.2013 na Mednarodnem filmskem festivalu dokumentarnega filma BELDOCS 2013, v Beogradu.  DRUGI PRED MENOJ – TRAILER

Razstava na Kliničnem oddelku za kirurgijo srca in ožilja, UKC Ljubljana

« 1 of 6 »

Namen razstave je polepšati vsakdan in prinesti pozitivno energijo bolnikom, uslužbencem ter obiskovalcem Kliničnega oddelka za kirurgijo srca in ožilja.

Razstava bo na ogled od oktobra 2013 naprej.

Slike doniramo omenjenemu oddelku in s tem podpiramo njihovo uspešno ter kakovostno delo. Sredstva od prodaje slik bodo namenjena za nakup potrebne medicinske opreme.